ČELSI SE RASPADA BEZ MATIĆA, legenda Junajteda žestoko iskritikovala "plavce"!

Sport

01.11.2017

12:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši fudbaler Mančester junajteda Geri Nevil žestoko je prozvao upravu Čelsija, jer su dopustili Nemanji Matiću da letos napusti klub bez ikakvog valjanog objašnjenja.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Matić je bio lepak koji je držao Čelsijeve linije tima

Letos je menadžer "Crvenih đavola" Žoze Murinjo pritiskao upravu kluba da mu dovedu Matića, ali ništa od toga ne bi vredelo da tim sa "Stamford bridža" nije svojevoljno pustio Srbina da napusti klub.

- Kada biste sada pitali ljude iz Čelsija koga bi doveli, odgovor bio bio Matića. Kao zamenu su angažovali Bakajoka, ali nisu isti igrači, on ne drži tim. Prava zamena nije stigla. Nemanju ne bih pustio da mi ode iza zgrade, vezao bih ga za zidove u trening kampu - rekao je Nevil za BBC. 

Jedini razlog za loš formu "plavaca" od starta sezone, kao i težak poraz protiv Rome u Ligi šampiona, Nevil vidi u odsustvu Matića iz startne postave Čelsija.

- Šta se loše dešava Čelsiju? Jedna reč, Matić. Jednostavno je, prvi minut posle prodaje Matića morate da shvatite da ste pogrešili. Ekipa je imala čvrstinu sa Kanteom i njim ispred obrane. Svako ko je doneo odluku da ga pusti mora da dobije otkaz. To je jedna od najlošijih odluka koju sam video u Premijer ligi - naveo je Nevil. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading