ALBANCI SE VEĆ ŽALE!

Autor:

Sport

02.11.2017

15:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Njuzsport", portal iz Albanije, izdvojio je tri događaja koja su se dogodila, koje je ocenio kao čiste provokacije iz srpskog tabora.

RepublikaFoto: instagram.com/kf_skenderbeu
FK Skenderbeg

Najpre je autobus u kojem su bili igrači Skenderbega, koji su išli na lagano istrčavanje na stadion Partizana, doživeo lakši udes. Kako javlja ovaj portal, autobus je imao "češanje" sa jednim automobilom, pa iako je šteta bila minimalna, fudbaleri albanskog tima su ocenili da je reč, ni manje ni viđe nego o - provokaciji!

Kada je autobus nastavio posle toga put ka hotelu, jedan automobil se parkirao nasred puta, pa nije mogao lako da skrene ka objektu gde su smešteni fudbaleri, što je ozbiljno iznerviralo vozača, koji očigledno nije navikao na prestoničku gužvu.

Na kraju, kada je rukovodstvo Skenderbega stiglo u hotel, pokvarila su se vrata na električni pogon na ulazu, pa nekoliko minuta niti su oni mogli da uđu unutra, niti da neko izađe napolje.

I na kraju, isti portal je kao najveću provokaciju video grafit koji stoji već neko vreme ispod stadiona Partizana, blizu klupske blagajne, na kojem je teritorija Kosova i Metohije nacrtana preko srpske zastave!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading