TOŠIĆ i TAVAMBA: Sve je u našim rukama!

Autor: I. V.

Sport

02.11.2017

20:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Partizan je na svom terenu slavio protiv Skenderbega sa 2:0, a strelci su bili Zoran Tošić i Leandre Tavamba

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Partizana slave sa navijačima

- Presrećan sam posle dugo godina osetio kako je igrati na stadionu kako treba bila mi je čast na krv i na muškost smo pobedili. Tako treba sa se igraju ove utakmice i onda dolaze šanse i golovi. Izvođenje slobodnih udaraca je nešto što znam i pokušavam da unapredim. Srećan sam što sam dao gol i obećavam još takvih golova - rekao je strelac prvog gola za Partizan, Zoran Tošić.

RepublikaFoto: Tanjug
Tavamba je postigao drugi gol na večerašnjoj utakmici

Srećan zbog postignutog gola i pobede nad Skenderbegom nije krio ni strelac drugog gola Tavamba.

- Zadovoljni smo pobedom. Razočarani smo prvom utakmicom u Albaniji jer nismo pobedili ali danas smo dobilii to je najbitnije. Oscilacije su normalne ali sada smo bilina nivou. Igrali smo timski i hvala za asitenciju. Srećan sam što smo u dobroj poziciji u grupi. Treba da se pripremimo dobro. Atmosfera je bila dobra - rekao je korpulentni napadač crno-belih.

RepublikaFoto: Starsport

 

Vladimir Stojković svojim odbranama uliva sigurnost u redove Partizana, a večeras nije krio radost zbog tri boda.

- Uzeli važna tri boda konačno pred publikom. Tamo nam je ostala žal za tri boda ali sada sve ide kako treba. Naplatili smo promašaje iz Albanije izašli kao heroji i pobedili. Da pobedimo sledeću utakmicu ovde kako znamo i umemo - rekao je Stojković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading