Borjan: U Borisovu overavamo prolaz!

Autor:

Sport

03.11.2017

08:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Golman Crvene zvezde Milan Borjan smatra da njegova ekipa nije imala sreće u Londonu, ali da će pobedom u Borisovu overiti prolaz u narednu fazu Lige Evrope.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Borjan veruje u evropsko proleće Crvene zvezde

- Igrali smo odlično, pokazali kako se igra za klub. U svaku utakmicu ulazimo da osvojimo tri boda, a tako i sad, ali nismo imali sreće u ove dve utakmice protiv Arsenala. Nadam se da ćemo imati u naredne dve i da ćemo proći grupu. Okrećemo se prvenstvu, važno je da se oporavimo što pre i da u Nišu osvojimo tri boda - rekao je Borjan. 

Zvezda će u petom kolu 23. novembra igrati u Belorusiji protiv BATE Borisova. 

- Protiv BATE bi trebalo da prođemo dalje sa tri boda. Moramo dobro da se koncentrišemo i spremimo i donesemo u Beograd tri boda - rekao je golman crveno-belih. 

On je naveo i da je prečku Savića "video u golu", ali i da je kod šanse Džeka Vilšera mislio da će biti pogodak i pohvalio je saigrača Damjana le Taleka što je dobro intervenisao. 

- Cela ekipa se razume, dobro funkcionišemo. Trener (Vladan Milojević) je to dobro 'skockao'. Kada je Zvezda igrala ovako kao što mi sada igramo... Ovo je istorijska generacija i mislim da zvezdaška javnost treba da bude ponosna na nas - ocenio je Borjan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading