Nišlije spremne za derbi: Hrabro na Zvezdu

Autor:

Sport

03.11.2017

16:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener fudbalera Radničkog Milan Đuričić izjavio je da je niški klub spreman za 90 minuta borbe protiv Crvene zvezde.

RepublikaFoto: fkradnickinis.rs
Trener Radničkog uoči meča sa Zvezdom

Radnički će u nedelju na svom terenu dočekati Zvezdu u 16. kolu Superlige Srbije.

- Problemi sa povredama me prate otkako sam preuzeo ekipu i navikao sam. Čeka nas težak meč i najjači mogući protivnik. Smatram da je Crvena zvezda najkvalitetnija ekipa u Srbiji, kolega Milojević je sjajan stručnjak i moraćemo da odigramo najbolju utakmicu u sezoni kako bismo mogli da se nadamo povoljnom rezultatu. Oni su odigrali iscrpljujući meč u Evropi, sigurno su umorni, ali imaju veliki fond igrača i ne verujem da će njihova igra biti u padu. Dobro smo radili tokom ove nedelje i spremni smo na borbu tokom svih 90 minuta - rekao je trener Radničkog.

Zvezda je prva na tabeli sa 40 bodova, a Nišlije su osme sa 17 poena manje.

Protiv Zvezde neće igrati najbolji strelac Superlige Milan Pavkov, koji kao pozajmljeni fudbaler Crvene zvezde nema pravo nastupa.

- Za Pavkova smo odavno znali da neće moći da nam pomogne, a osim njega neću računati na povređene Miloša Petrovića, Nikolu Aksentijevića i golmana Nemanju Krznarića, dok je Marko Tomić rovit i njegov nastup je nezvestan. Daćemo sve od sebe, nadamo se i velikoj podršci publike, a da li će to biti dovoljno da teren napustimo zadovoljni ostaje da se vidi - rekao je Đuričić.

Utakmica će početi u 17 sati, a kapije stadiona biće otvorene od 14.30 časova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading