ĆALE MI REKAO: SINE, SAMO JEDAN ČOVEK MOŽE DA IZAZOVE MUK U LONDONU!

Sport

04.11.2017

06:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milimetri su delili Vujadina Savića od istorije. Štoper Crvene zvezde pogodio je prečku u 36. minutu gostovanja Arsenalu (0:0) u 4. kolu H grupe Lige Evrope, pa je samo malo nedostajalo da poput oca, čuvenog Dušana Savića, utiša stadion u Londonu.

RepublikaFoto: Printskrin

 

RepublikaFoto: Printskrin
Tresao se Arsenalov gol: Vujadinova šansa iz 36. minuta


- Mnogo sam srećan što nas je i tata gledao uživo. Ušao je posle u svlačionicu, svima čestitao i bilo mu je žao što nisam postigao gol. U šali mi je rekao: "Sine, samo jedan čovek može da izazove muk u Londonu" - otkriva Vujadin Savić u razgovoru za Srpski telegraf, a zatekli smo ga na masaži na koju je otišao direktno sa beogradskog aerodroma, posle čega je stigao i sinu da proslavi rođendan.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Branio sve živo: Milan Borjan na visini zadatka


HVALA VENGERU

Dušan Savić je u decembru 1978. postigao gol u 87. minutu, koji je Zvezdu odveo u četvrtfinale Kupa UEFA. To pamti čak i sadašnji trener Arsenala Arsen Venger, koji nije štedeo reči hvale za oca i sina.

- Uh, šta da vam kažem... Kada vas pohvali takva trenerska i pre svega ljudska veličina, možete biti samo ponosni i srećni. Venger me je definitivno podstakao da napredujem i radiću još jače - priča Vujadin.

RepublikaFoto: Instagram
Za uspomenu: Gobeljić i Savići u svlačionici na Emiratima

Bonus noćenje

Iako to nije praksa, fudbaleri Crvene zvezde prenoćili su u Londonu, što je nagrada za sjajnu i dostojanstvenu partiju protiv velikana iz Premijer lige. Kao trenutno drugi u grupi, sve konce drže izabranici Vladana Milojevića u svojim rukama i imaju velike šanse da se plasiraju u nokaut fazu.

- Žalim za pobedom, naravno... Video sam loptu u mreži i počeo da se radujem, ali šta da se radi... Daće bog pa će se vratiti mojim sinovima, da postanu fudbaleri i daju gol Arsenalu poput dede i zamalo tate - emotivno je otkrio Vujadin svoje želje i zaključio:

- Kad pogledamo i sa druge strane, imali su i oni šanse, pa je podela bodova možda i najrealnija. Nismo sanjali da ćemo biti na pragu prezimljavanja u Evropi, ali smo verovali. Ovakvu generaciju Zvezda dugo nije imala - završava priču Savić junior.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading