Rad pobedio Napredak i prekinuo loš niz

Autor:

Sport

04.11.2017

20:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Rada pobedili su na svom terenu u Beogradu Napredak sa 1:0, u utakmici 16. kola Super lige Srbije i prekinuli niz od devet utakmica bez pobede.

RepublikaFoto: Starsport
Ekipa Rada prekinula je loš niz

Jedini gol postigao je Đorđe Denić u 61. minutu.

Rad je prekinuo niz od šest poraza i pretposlednji je na tabeli sa 11 bodova. Napredak je prekinuo niz od dve pobede i zauzima sedmo mesto sa 23 boda.

RepublikaFoto: Starsport
Navijači Rada napravili su dobru atmosferu

Fudbaleri Radnika pobedili su u Surdulici Voždovac sa 1:0, u utakmici 16. kola Super lige Srbije i ostvarili drugu uzastopnu pobedu u prvenstvu. 

Jedini gol postigao je Igor Zlatanović u 21. minutu iz jedanaesterca. 

Radnik je ostvario šestu pobedu u prvenstvu i zauzima deveto mesto na tabeli sa 21 bodom. Voždovac je pretrpeo drugi uzastopni poraz, ukupno četvrti i peti je na tabeli sa 28 bodova. 

Fudbaleri Borca pobedili su danas na svom terenu u Čačku Javor sa 2:1. 

Javor je poveo u 38. minutu preko Filipa Ivanovskog, a Borac je ubrzo posle toga uspeo da preokrene rezultat. Izjednačio je Saša Filipović u 44. minutu, a samo minut kasnije konačan rezultat postavio je Mateus Lima Kruz. 

RepublikaFoto: Starsport
Slavlje igrača tima sa Banjice

Borac je prekinuo niz od četiri poraza i posle treće pobede u prvenstvu zauzima pretposlednje 15. mesto sa 10 bodova. Javor je pretrpeo drugi vezani poraz, ukupno 11. u prvenstvu i na 14. poziciji ima 11 bodova. 

Fudbaleri Spartaka pobedili su kao gosti Bačku sa 2:0 golovima Djordja Ivanovića u 24. i Arandjela Stojkovića u 90. minutu. 

Subotička ekipa prekinula je niz od tri utakmice bez pobede, odnosno dva uzastopna poraza.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading