Hvala Zvezdi što me je vratila u život!

Autor: I. V.

Sport

06.11.2017

10:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Krstičić i Nemanja Radonjić rekli su da im je čast što su dobili poziv u reprezentaciju Srbije.

Krstičić u dresu Sampdorije

- Izuzetno mi je drago što se vraćam u reprezentaciju Srbije, za svakog fudbalera je najveći uspeh da igra za svoju zemlju. Srećan sam što ću biti deo turneje po Aziji i nadam se da ćemo Radonjić i ja dobiti šansu da zaigramo. Zvezda mi je mnogo pomogla od početka sezone, trener Milojević mi je dao kontinuitet u igri i zahvaljujući tim utakmicama ušao sam u formu. Veliku zahvalnost dugujem Crvenoj zvezdi što me je vratila u život - rekao je Krstičić za sajt crveno-belih.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nemanja Radonjić fenomenalno igra u crveno-belom dresu

- Ušao sam sa Zvezdom u Ligu Evrope, a sad je stigao poziv za nacionalnu selekciju. To je veliki iskorak u mojoj karijeri i na ovaj poziv gledam kao na priliku za dokazivanjem. Velika zasluga za moje dobre igre ide i stručnom štabu i saigračima, svi mi od prvog dana u Zvezdi mnogo pomažu. Prilika da zaigram za A selekciju je izuzetna čast za svakog, a posebno za mladog igrača. Verujem da će me svi lepo prihvatiti i da ću opravdati očekivanja - rekao je Radonjić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading