Murinjo razmišlja o odlasku iz Mančestera?

Autor:

Sport

07.11.2017

17:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žoze Murinjo ne može bez problema gde god da ode, pa su se oni pojavili u Mančester junajtedu mnogo pre nego što je bilo ko očekivao.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Žoze Murinjo

Murinjo važi za jednog od najboljih trenera na svetu, prošle godine je trijumfovao u Ligi Evrope, ali je poslednju titulu u nacionalnom prvenstvu osvojio u sezoni 2014-2015.

Činilo se posle prelaznog roka da je konačno napravio konkurentski tim "Crvenih đavola", ali posle 11 utakmica oni imaju osam bodova manje od prvoplasiranog Sitija.

Osim slabijih rezultata, problem predstavlja i što navijači nisu zadovoljni igrom, dok u isto vreme, portugalski stručnjak nije zadovoljan upravom klubom. Prema pisanju lokalnih medija bliskih klubu, Murinjo razmišlja da napusti Junajted na kraju sezone, godinu dana pre isteka ugovora. 


- Ne verujem, nisam siguran da ću završiti karijeru ovde - izjavio je Žoze nedavno. 
 
RepublikaFoto: Tanjug/AP
Žoze Murinjo

Nezvanično, nije zadovoljan podrškom uprave sa "Old Traforda" i skoro je ušao u sukob sa direktorom Edom Vudvordom jer smatra da engleski velikan nije dovoljno uložio u tim. Junajted je ovog leta potrošio 150 miliona funti na transfere, 70 manje od gradskog rivala na čijem je čelu Pep Gvardiola, a koji gazi sve pred sobom od početka sezone. 

On je želeo da u timu ima Ivana Perišića, Nejtana Dajera i Gareta Bejla, što, kako piše "Mančester ivning njuz", Vudvord nije ispunio, a nedovoljno konkretna ponuda nije poslata ni za Antoana Grizmana. 

Isti list navodi da Pari Sen Žermen želi da Unaja Emerija zameni Murinjom koji je između redova nagovestio da bi sledeći posao mogao da ima u Parizu, a to je ujedno i jedan od retkih klubova koji može da ispuni njegove finansijske zahteve.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading