Everton gađa veliko trenersko ime!

Autor:

Sport

07.11.2017

18:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle otkaza Holanđaninu Ronaldu Kumanu, ekipa Evertona još traži trenera. Dejvid Ansvort, koji je postavljen kao privremeno rešenje, nije iskoristio svoju šansu.

RepublikaFoto: instagram.com/everton
Stadion FK Evertona "Gudison park"

Ansvort je ekipu vodio na četiri utakmice, i ostvario samo jednu pobedu i čak tri poraza, pa kako prenosi "Skaj sports", vlasnik kluba iz Liverpula Farhad Moširi želi veliko ime na klupi, a njegova prvi izbor je, ni manje ni više, nego Dijego Simeone, aktuelni trener Atletika iz Madrida.

Moširi će, prenosi "Skaj", pokušati da ubedi Simeonea da napusti Atletiko i dođe u Premijer ligu, u pozamašan iznos u funtama, a spreman je da ga čeka do naredne sezone.

Iako sada izgleda skoro nemoguće da će ambiciozan pokušaj gazde Evertona prerasti u nešto više, čini se da ne bi bilo iznenađenje da Simeone, nakon mnogo sjajnih godina u Atletiku, od leta 2018. krene u nove izazove, i počne avanturu u "karamelama" iz Liverpula.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading