Kutinjo ignoriše Nejmara, transfer sve bliži, Di Marija žrtva "hladne" osvete!

Autor:

Sport

09.11.2017

09:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stvari su jasnije nakon novih informacija, izgleda da je svima jasno šta je rešenje transfer sage, a Anhel Di Marija će izgleda jedini ostati praznih ruku!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Felipe Kutinjo gotovo sigurno ide u Barselonu

Valverde traži štopera, ali klub svim silama želi da dovede Brazilca, navodno iza čitave priče stoji zahtev Lea Mesija koji niko ne sme da ignoriše.

Kutinjo je propustio prethodne mečeve za Liverpul, ali je otišao na reprezentativnu akciju, pa sada navijači negoduju, a mnogi i veruju da Brazilac postaje teret za klub.

Navodno je i bord direktora Klopu rekao da razmisli, da je možda najbolje rešenje da Brazilac ode, ali i da će Liverpul od Barselone tražiti 150 miliona za ovog fudbalera.

Kutinjo je već rekao Liverpulu da ne želi u Pariz i da samo Barsa dolazi u obzir. Barselona insistira da to bude već u januaru, iako ne može da pomogne u Ligi šampiona.

Barsa ima i opciju Di Marija, ali su u klubu odlučni da zbog Nejmara i načina na koji je otišao ne kupe Argentinca ove zime, čak ni za manju sumu, jer ne žele da pomognu Parižanima da izbegnu sankcije zbog kršenja finansijskog fer pleja.

Možemo slobodno da kažemo da će Di Marija biti žrtva osvete, odnosno razmirica između dva kluba i da on sem odlaska u Kinu, u ovom trenutku nema drugih opcija...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading