RAMOS PORUČIO NEJMARU: Dođi u Real!

Autor:

Sport

09.11.2017

18:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kapiten fudbalera Reala Serhio Ramos iskoristio je Nejmarovo nezadovoljstvo u Pari Sen Žermenu da ga pozove da pređe u redove šampiona Evrope rečima da su vrata za Brazilca u Realu otvorena.

RepublikaFoto: instagram.com/sergioramos
Ramos bi voleo da vidi Nejmara u Realu

Nejmar je u sukobu sa trenerom Unaijem Emerijem, prethodno je bio i sa saigračem Edinsonom Kavanijem oko izvođenja penala i slobodnih udaraca, što je pokrenulo priče da bi mogao da ode iz Pariza.

- Želim da imam najbolje saigrače i jasno je da je Nejmar jedan od tih. Možda mu je bilo lakše da prvo ode u PSŽ, umesto direktno u Real. To su sve lične odluke, nikada ne možete da predvidite šta može da se dogodi. Fudbal je vrteška. Vrata su mu otvorena da dođe u Real, imam dobar odnos sa njim - rekao je Ramos.


Nejmar je letos postao ubedljivo najskuplji fudbaler ikada transferom vrednim 222 miliona evra iz Barselone, ali se uprkos velikom broju golova i asistencija u dresu PSŽ-a govori se o njegovom nezadovoljstvu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading