Držite ga pod staklenim zvonom: NEĆETE VEROVATI KOLIKO PUTA SE BEJL POVREDIO OD DOLASKA U REAL!

Sport

11.11.2017

16:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Real Madrida Geret Bejl definitivno je jedan od najmaleroznijih fudbalera današnjice. Eksplozivni Velšanin je od prelaska iz Totenhema u Real više vremena proveo na terapijama, nego li na treninzima.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Bejl je više vremena proveo po ordinacijama, nego na terenu

Samo što se oporavio od neugodne povrede lista, Bejl će opet morati da "otvara" bolovanje. Ovoga puta je Velšaninu nastradao mišić leve noge, pošto mu je detaljnim pregledima dijagnostikovana "fibrilarna ruptura".

Brzonogi fudbaler zaista nije bio miljenik sreće od prelaska na "Santjago Bernabeu", pa je tako zaista frapantan podatak da je za vreme provedeno u španskoj prestonici od 2013. godine doživeo čak 24 povrede!

Previše, s obzirom da odrađuje tek petu sezonu u Realu i ima svega 28 godina. Još više dobija cela stvar na težini kada se zna da je Bejl odigrao 105 mečeva u dresu Madriđana, a da na još 79 nije nastupio zbog povrede.

Ko zna šta mu rade tamo...

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading