(VIDEO) Zvezdine tajne iz svlačionice

Autor:

Sport

12.11.2017

10:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odbrana Crvene zvezde ove sezone funkcioniše na besprekoran način. Crveno-beli su primili samo tri gola u Superligi, te dva u Ligi Evrope, što je impozantan podatak. Zasluge za to idu na račun golmana Milana Borjana, ali i defanzivaca Stojkovića, Savića, Le Taleka i Rodića.

RepublikaFoto: instagram.com/crvenazvezdafk
Fudbaleri Zvezde

U dosadašnjem toku sezone su pokazali da odlično funkcionišu, što brojke pokazuju, pa je i odbrana Crvene zvezde najbolja u Evropi.

 

 

Pogledajte još zanimljivih odgovora, link vas čeka u Bio! #fkcz #czv #crvenazvezdafk #zvezdatv

A post shared by FK Crvena zvezda (@crvenazvezdafk) on Nov 11, 2017 at 10:05am PST

 

Četvrorica odbrambenih fudbalera su na zvaničnom klupskom kanalu odgovarala na prilično zanimljiva pitanja, a najinteresantnije je bilo ono koje se ticalo golmana Milana Borjana.

Stojković, Savić, Le Talek i Rodić su otkrili da postoji pravilo iz svlačionice po kome čuvar mreže crveno-belih ne sme da viče na njih, a u šaljivom tonu su otkrili ko je najbrži od njih, ko ima najoštrije, ali ispravne startove, a poslednje je glasilo kako bi se Boaći i Pešić snašli protiv njih.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading