(VIDEO) Prvotimci crno-belih se družili sa klincima: I ONI SU UPOZNALI SVOJE IDOLE!

Autor: Oficijelni sajt FK Partizan

Sport

13.11.2017

15:21 >> 16:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Partizana odvojili su celo jedno prepodne kako bi se u akciji "Upoznaj svog idola" družili sa klincima koji navijaju za Paritzan, a koji sanjaju da jednog dana zaigraju u crno-beloj opremi, baš kao i sadašnji fudbaleri iz sastava Miroslava Đukića.

RepublikaFoto: www.partizan.rs
Prvotimci Partizana zaigrali su i fudbal sa malim navijačima

Preko 60 dečaka uzrasta od 8-12 godina odazvalo se akciji FK Partizan Upoznaj svog idola, tokom koje su imali priliku da sa trenerima Omladinske škole Partizana odrade pravi fudbalski trening za dečake njihovih godišta, a potom se upoznaju sa prvotimcima.

− Ih, da je ovo postojalo u naše vreme – počinje kapiten Ilić.

RepublikaFoto: www.partizan.rs
Mališani se u velikom broju odazvali akciji crno-belih

− Sa takvim poštovanjem i strahom smo prilazili stadionu i Blatuši, da su nam se noge tresle. I dan danas kada sretnem Partizanove legende, iskreno zadrhtim. Mislim da deca danas nisu ni svesna koliko smo im približili fudbal kroz PR akcije, "Ju Tjub" i društvene mreže  i koju težinu ima grb Partizana. Zato se mi kroz ove akcije trudimo da ih prvenstveno sklonimo sa ulice, odvučemo od igrica i televizora i vratimo na fudbalske terene i pokažemo čari sporta! Pozivam ih i da se priključe kampu Bar 2018 koji se već tradicionalno održava svake godine u januaru, jer upravo i kroz taj oblik druženja i treninga mogu da osete prvo pravo fudbalsko zajedništvo! 

Igrači Partizana su strpljivo delili autogramu, fotografisali se sa decom i davali im dragocene savete uz poziv deci da što češće teraju roditelje da ih vode na stadion kako bi bili u prilici da uživo posmatraju svoje idole.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading