SVEČANOST NA MARAKANI: Od Zvezde za čika Rajka!

Autor:

Sport

16.11.2017

14:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uoči subotnje utakmice sa Radom Crvena zvezda će prirediti veliku svečanost.

RepublikaFoto: twitter.com/FK Crvena zvezda
Stadion Zvezde nosi ime po Rajku Mitiću

Stadion Crvene zvezde već tri godine nosi naziv ‘Rajko Mitić’ po legendi kluba i prvoj ‘Zvezdinoj zvezdi’. U subotu će još jedna lepa i velika svečanost biti priređena u čast čika Rajka.

Rajko Mitić rođen je 19. novembra 1922. godine, a u subotu 18. novembra će pored stadiona sa njegovim imenom biti otkriven spomenik u čast legendi jugoslovenskog fudbala.

Svečanost će biti upriličena u prisustvu prijatelja kluba, ali i navijača koji će tog dana doći na stadion u Ljutice Bogdana na utakmicu sa Radom.

Podsećamo, na meč sa ‘građevinarima’ sve Delije će moći da uđu besplatno uz crveno-beli šal oko vrata.

– Rajko Mitić je za najtrofejniji srpski klub u kome se proslavio i stekao status prve Zvezdine zvezde odigrao 572 utakmice i postigao 262 gola. Zahvaljujući svom radu, posvećenošću i ljudskošću kojom je zračio, bio je omiljen u svim krugovima, a svakako jedan od simbola Crvene zvezde i čovek po kojem su spontano određena pravila ponašanja svih koji u srcu nose crveno-bele boje. Rajko je zadužio Crvenu zvezdu, a Crvena zvezda će se uvek truditi da ime Rajka Mitića bude istaknuto i vidljivo. Rajko je to zaslužio.

Još jednom, pozivamo sve Zvezdaše da na stadion u subotu dođu nešto ranije, kako bi od 14:45 prisustvovali svečanoj ceremoniji otkrivanja spomenika prvoj Zvezdinoj zvezdi – stoji na zvaničnom sajtu Crvene zvezde.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading