"Orlovi" 18. favoriti Mundijala!

Autor:

Sport

16.11.2017

16:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Srbije trenutno se kotiraju kao 18. favorit za osvajanje naslova Svetskog šampiona u Rusiji idućeg leta. Za one koji su ipak malo realniji, Nemci i Brazilci su glavni pretendenti za podizanje "Boginje" sa kvotom šest.

RepublikaFoto: Starsport
Srbija u trećem krugu favorita na SP u Rusiji

Zanimljivo, treći su Francuzi (7.50), a tek onda slede Španci (9) i Argentinci (9.50). Na visokom šestom mestu je Belgija (13), sedmi su Englezi (21), osmi Portugalci (23), a deveti Hrvati (29).

Ono što je našim ljubiteljima fudbala najzanimljivije su kvote koje se odnose na Srbiju.

A kladionice kažu - “orlovi” su 18. favorit Mundijala. Jedna od najpoznatijih kladionica, “Betandwin”, ponudila je kvotu 101 na naš tim. Dakle, na uloženih 100 dinara, zaradićete 10.100 ako Srbija napravi čudo u Rusiji. Ispred nas su Danci i Šveđani sa kvotom 81, iza Nigerija, Senegal i Tunis na kojima biste za jedan uloženi dinar zaradili 151.

Bilo kako bilo, mnogo toga biće jasnije nakon žrebanja koje je na programu 1. decembra u Moskvi. "Orlovi" se nalaze u četvrtom šeširu, kao najslabije rangirana ekipa sa evropskog prostora, a nema sumnje da će sreća itekako biti potrebna našem timu pri izvlačenju grupa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading