MILOJEVIĆ NE MISLI NA BATE BORISOV: Rad nam je najbitniji

Autor:

Sport

17.11.2017

12:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević izjavio je da je za njegov tim najbitniji meč protiv Rada u 17. kolu Superlige Srbije.

RepublikaFoto: Tanjug/DIMITRIJE GOLL
Milojević misli samo na "građevinare"

Milojević je pozvao navijače da dođu u što većem broju i pomognu timu da dođe do nove pobede

- Protiv Borca u sredu smo započeli ciklus od devet utakmica do kraja prvog dela sezone, igraćemo na tri dana. Kup smo uspešno preskočili, a sada sledi Rad, koji je pokazao zavidan nivo, oslonjeni su na njihovu omladinsku školu, stvorili su mnogo igrača u evropskim razmerima, plus iskusni igrači povratnici i trener Slađan Nikolić. Bez kurtoazije, neće nam biti lako, a na nama je da budemo skoncentrisani - rekao je Milojević i dodao da su se timu priključili i reprezentativci Nemanja Radonjić i Nenad Krstičić.

On je rekao da crveno-beli ne misle na meč protiv BATE Borisova.

- Ništa manje nije vrednija sutrašnja utakmica sa Radom, od naredne u Ligi Evropa. Ona nam je sad najbitnija. Ima vremena za BATE, ali u fudbalu je uvek naredna najvažnija, jedino osim ako je neko finale na kraju sezone. Rad je najvažniji, svako drugačije mišljenje nije dobro - istakao je Milojević.

On je pohvalio omladince Zvezde koji su predvođeni Dejanom Joveljićem u derbiju savladali Partizan 4:1.

- Joveljić je aktuelan jer je golgeter, ali nije samo on, omladinska škola radi dobro, imamo dosta igrača, ne treba da se plašimo za budućnost. U svakom slučaju ima vremena za debi, nije suština da debituje samo da bi upisao debi. I on i još igrača treba samo da nastave tako - istakao je Milojević i pozvao navijače da uveličaju svečanost podizanja spomenika legendarnom Rajku Mitiću ispred stadiona koji nosi njegovo ime.

Ekipa sa Banjice je trenutno na pretposlednjem, 15. mestu na tabeli domaćeg šampionata sa samo 11 osvojenih bodova, dok je Zvezda lider sa 43. Utakmica Zvezda - Rad je na programu u subotu od 16 sati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading