Tandem Ronaldo, Nejmar: Scenario koji ne uključuje Madrid

Autor:

Sport

18.11.2017

15:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Spominjalo se da bi Nejmar mogao da čini napadački tandem sa Kristijanom Ronaldom. Španski mediji potvrđuju tu priču, ali je scenario malo drugačiji, ne u dresu Real Madrida.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kristijano Ronaldo

Prethodnih dana je kao bomba odjeknula vest da je Nejmar nezadovoljan u Pari Sen Žermenu i da je moguć njegov transfer u Real iz Madrida.

Ipak, španski i francuski mediji su preneli informaciju da bi sjajan napadački tandem Ronaldo - Nejmar mogao da bude formiran u Parizu, pošto Parižani žele da dovedu Portugalca.

Novost je i da Ronaldo nije protiv selidbe na "Park Prinčeva", poručio je rukovodstvu "kraljevića" da nije srećan u Madridu i da bi da se okuša u Parizu. Kapiten Portugala je od Florentina Pereza zatražio da ga proda, ali ne za 400 miliona, već za neku razumnu cenu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Nejmar

Ukoliko do transfera dođe, PSŽ će stvoriti sjajan napadački trio koji bi činili Nejmar, Kilijan Mbape i Kristijano Ronaldo. Međutim, da bi do realizacije uopšte i došlo, neophodno je da Parižani prodaju igrače kako bi ispoštovali finansijski fer-plej.

Zato planiraju da na prodajama Edinsona Kavanija, Anhela di Marije i Julijana Drakslera zarade oko 150 miliona evra, što bi otvorilo prostor za Ronaldov dolazak.

Čelnici Pari Sen Žermena su rekli svoje, sada je Real na potezu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading