Nula u Madridu: REAL I ATLETIKO PODELILI PLEN

Autor:

Sport

18.11.2017

21:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Madridski derbi bio je sve samo ne fudbalska predstave za one probirljive. Nula na novom stadionu Atletika "Vanda Metropolitano" nekako se činila sigurnom od samog starta utakmice, a tako se na kraju i ispostavilo.

RepublikaFoto: twitter.com/Arab_News
Fudbaleri Reala i Atletika podelili bodove u burnom derbiju

Nekako se stekao utisak da je više uzdaha navijača bilo zbog faulova i spornih situacija nego zbog nadahnutog fudbala.

Na terenu je bilo prilično dinamično u borbi spuštenih gardova, ali više ćemo pamtiti madridski derbi po oštrim faulovima i burnim protestima fudbalera, nego po obilju šansi ispred golova Kasilje i Oblaka.

Real je možda i oštećen za jedanaesterac nakon što je lopta pogodila Huanfrana u ruku u kaznenom prostoru, ali je sudija Borbalan bio neodlučan šta da radi, pa je na kraju rešio da sve zaboravi.

Atletiko je imao nekoliko prilika, najbolju od svih propustio je Gameiro oko 76. minuta kada je sjajno prebacio golmana Reala nakon asistencije Toresa, ali je njegov pokušaj sa gol-linije izbacio Rafael Varan.

Na drugoj strani je pri kraju susreta imali su solidne pokušaje Ronaldo i Kros, ali je Jan Oblak uz pomoć defanzivaca njegove ekipe uspeo da sačuva mrežu nedirnutom.

Nakon ovog remija Reala i Atletika obe ekipe su ostale na deobi trećeg mesta u Primeri sa po 24 osvojena boda.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading