KRSTIČIĆ: Idemo na pobedu u Belorusiji

Autor:

Sport

21.11.2017

09:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Crvene zvezde Nenad Krstičić izjavio je da će crveno-beli ići na pobedu protiv ekipe BATE Borisova.

RepublikaFoto: crvenazvezdafk.com
Krstičić najavljuje ofanzivnu igru Zvezde u Belorusiji

Crvena zvezda u četvrtak gostuje u Belorusiji u meču 5. kola Lige Evropa.

- Teška borba je bila na Marakani, ali mislim da je sada sve drugačije. To je bilo prvo kolo, ogromna euforija je bila prisutna, ponela nas je i publika i čitava atmosfera sa tribina. Svi smo želeli da pobedimo tu utakmicu, mnogo smo srljali i BATE nas je hvatao na kontre. Ovog puta će biti potpuno drugačiji meč, njima je pobeda imperativ, moraju da igraju otvorenije, a mi to možemo da iskoristimo - rekao je Krstičić za sajt kluba.

Pred put u Borisov, Zvezda je druga na tabeli sa pet bodova, dok je BATE treći sa bodom manje.

- Nećemo ni mi da se zatvorimo, igraćemo kao što to radimo u prvenstvu i ići ćemo na sva tri boda. Idemo da jurimo pobedu i da obezbedimo sebi ostanak u Evropi i na proleće - dodao je Krstičić.

On je istakao da Zvezda ima kvalitetnije igrače.

- Oni su zaista kvalitetna ekipa, znamo da će biti teško. Imaju dosta iskusnih igrača, standardni su u evropskim takmičenjima, iskusniji su od nas, ali mi imamo više kvalitetnih igrača i moramo to da iskoristimo i da pobedimo. Možda je upravo ta utakmica najbitnija od svih koje smo imali u grupi. Pobedom možemo već u Belorusiji da završimo posao i rešimo pitanje prolaska grupe. Koncentrisani smo samo na tu utakmicu, odlično radimo i nadam se da ćemo osvojiti tri boda - rekao je on.

Izabranici Vladana Milojevića ne znaju za poraz na gostovanjima u Ligi Evrope.

 - Igramo zaista dobro, pobeda u Kelnu i bod u Londonu to i potvrdjuju. Očekujem da će i u Borisovu biti dosta naših navijača koji nam pružaju neverovatnu podršku gde god da igramo. Optimista sam, pozitivno razmišljam i verujem da možemo da ostvarimo odličan rezultat - rekao je Krstičić.

Krstičić se, zahvaljujući dobrim igrama u crveno-belom dresu, vratio u reprezentaciju Srbije i zaigrao na meču sa Kinom.

 - Bio je naporan i dug put, ali sam izuzetno srećan što sam ponovo zaigrao za našu reprezentaciju. Znao sam kada sam dolazio u Zvezdu da ću igrama u klub zaslužiti poziv u reprezentaciju, osetio sam kada sam dolazio da je ovde dobra atmosfera, da su pozitivni i stručni ljudi. I saigrači, stručni štab i navijači su mi ulili ogromno samopouzdanje i svi su zaslužni za moj povratak u reprezentaciju - kazao je Krstičić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading