ĐUKIĆ OPLEO PO NOVINARIMA: Da želim da budem deo cirkusa, išao bih u "Zadrugu"!

Autor:

Sport

22.11.2017

12:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener fudbalera Partizana Miroslav Đukić burno je reagovao na pitanje novinara da prokomentariše svoje reči u najavi utakmice protiv Jang bojsa u 5. kolu Lige Evropa.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Đukić se baš naljutio

Đukić je uoči meča sa Jang bojsom izjavio: "Partizan je život, ostalo su sitnice." Ove reči izazvale su veliku pompu u javnosti jer sličnu parolu imaju navijači Crvene zvezde.

- Niste stavili akcenat na akciju zbog čega je slogan dat, a to je važnije. Nisam video da je Zvezda patentirala taj slogan. Pravimo od svega "Zadrugu" i "Velikog brata", nije bitna igra, nego ko je s kim spavao, rekao ili uradio... Pre 20 godina imao sam mnogo prijatelja među novinarima, a danas nemam nijednog, jednostavno sam napravio distancu. Iz mene su nekad hteli da iznesu pozitivne vrednosti, a danas najlošije. Novinarstvo ide u smeru u kojem ne želim da učestvujem. Dolazim na konferenciju za medije zato što moram i jer mi je obaveza... Ne želim da budem deo cirkusa, da hoću, išao bih u "Zadrugu" - istakao je trener Partizana.

Potom je reagovala i portparolka Partizana Biljana Obradović, koja je dodala: Partizan nama i jeste život.

Partizan će u četvrtak od 21.05 dočekati Jang bojs u 5. kolu Lige Evropa.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading