ZIDAN: Bejl na terenu samo 100 posto spreman

Autor:

Sport

24.11.2017

19:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Reala Zinedin Zidan spreman je da vrati na teren povređenog Gareta Bejla koji posle oporavka od povrede zadobijene u septembru na meču sa Borusijom iz Dortmunda počinje sa punim treninzima.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Geret Bejl

Posle 18. povrede u dresu Reala Bejl je počeo da trenira polovinom novembra, ali nedovoljno oporavljen ponovo je istegao mišić.

- Moramo da budemo sigurni da se 100 odsto oporavio, ali mislim da mu neće biti potrebno mnogo vremena da se vrati u formu - objavio je Zidan na konferenciji za novinare pred duel sa Malagom u okviru 13. kola La lige. 

- Važno je da je sa nama, da trenira jer tako će izbeći loše stvari koje mu se dešavaju. Strašno je što se toliko povređuje, ali Bejl je važan igrač za nas, on to zna i svi oko njega to znaju - zaključio je Zizu.

Napadač Reala je na utakmici Lige šampiona sa Sportingom prošle godine povredio članak i morao je na operaciju. Na terenu ga nije bilo tri meseca, ali povratak nije doneo ništa dobro. Povrede mišića su bile sve učestalije i reprezentativac Velsa je jednom prilikom priznao da je pogrešio što je žurio da se vrati na teren posle operacije.

Real se nalazi na trećem mesu u La ligi, a u subotu na "Santijago Bernabeu" dočekuje Malagu, koja se nalazi u zoni ispadanja.

Po rečima proslavljenog trenera "kraljevskog kluba" učešće Bejla na tom meču je neizvesno, ali je taj duel prilika da nadoknade bodovni zaostatak za Barselonom i Valensijom.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading