Hrvatski mediji traže od UEFA: IZBACITE PARTIZAN I ZVEZDU!

Autor:

Sport

25.11.2017

08:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gotovi svi hrvatski mediji obrušili su se na evropsku kuću fudbala otvorenim pozivima da naša dva najveća kluba izbace iz Lige Evrope! Razlog je podrška navijača dva kluba za osuđenog haškog zatvorenika generala Ratka Mladića.

RepublikaFoto: youtube.com/telegraf.rs
Detalj sa duela BATE-Crvena zvezda

Pored izbacivanja Partizana i Crvene zvezde zbog podrške Mladiću, traži se kazna i za ruski Zenit, čiji su navijači takođe istakli transparent podrške srpskom generalu.

Rusi su za vreme utakmice protiv Vardara okačili transparent "Ratko Mladić - srpski heroj".

Navijači Crvene zvezde su takođe priredili koreografiju na gostovanju u Borisovu koreografiju u znak podrške Mladiću, dok su "Grobari" na utakmici protiv Jang bojsa istakli natpis preko južne tribine: "Nek je tvojoj majci hvala!"

Hrvati su tim povodom izneli osudu na račun srpskih klubova uz otvoreni zahtev za drakonsku kaznu.

"Evropska fudbalska federacija je najavila kako će kazniti klubove čiji navijači budu slavili ratnog zločinca pa Zenitu, Partizanu i Crvenoj zvezdi preti kazna, a za veličanje ratnog zločinca nema nikakvog opravdanja i UEFA bi trebala da ima nultu toleranciju i donese najdrastičniju kaznu - izbaciti ih iz Evrope!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading