Milojević: MORAMO DA ZABORAVIMO BATE, Lalatović: NE PLAŠIMO SE ZVEZDE!

Autor:

Sport

25.11.2017

12:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević izjavio je pred duel Super lige protiv Čukaričkog da tim mora što pre da zaboravi meč protiv BATE Borisova, a meč će biti emotivan za Zvezdinog trenera pošto će njegov sin Nemanja sutra igrati protiv crveno-belih.

RepublikaFoto: crvenazvezdafk.com
Milojević: Gostovanje Čukaričkom jedan od najtežih ispita

- Jedno od najtežih gostovanja do sada. Idemo ekipi koja ima dobre rezultate u poslednje vreme, jedna paradigma kluba koji bi trebalo. Dobro ih poznajem, znate da sam i radio tamo. Dosta lepih stvari postoji u Čukaričkom i drago mi je da klub ide u tom pravcu - kazao je Milojević.

Strateg crveno-belih podsetio je na to da su "Brđani" na meču sa Partizanom ostali bez prvog špica, ali ističe da su prevazišli probleme i da predstavljaju ekipu koja zna šta hoće.

- Nije im bilo lako, ali prevazišli su problem. U svakom trenutku znaju šta hoće, a to je jako bitno. Nije slučajnost što su među vodećim klubovima u ligi, i tako će i završiti, uz učešće u plej-ofu. Imaju ambicije i u Kupu, za mene to nije iznenađenje. Biće nam jako teško, Čukarički predvodi Nenad Lalatović koji spada u najbolje trenere u Srbiji - dodao je Milojević.

Sutrašnja utakmica imaće posebnu dimenziju i zbog toga što će se na različitim stranama naći otac i sin. Nemanja Milojević učiniće sve da rastuži oca.

- Možemo da pričamo pre utakmice, ali kada počne utakmica, svako će želeti da njegov tim pobedi. Možda treba da pitate moju suprugu i ćerku kako će gledati i za koga će navijati - konstatovao je Milojević.

Njegov kolega na klupi Čukaričkog Nenad Lalatović kaže da niko u klubu ne računa na Zvezdin umor nakon meča u Borisovu, kao ni da nema treme kod njegovih izabranika.

- Mi se ne branimo ni protiv koga, to svi znaju. Branimo se samo ako je protivnik previše bolji od nas i ako nas natera na to. Crvenu zvezdu respektujemo, ne plašimo se, igraćemo hrabro i daćemo sve od sebe - zaključio je Lalatović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading