Nije klupa za Grujića: SRBIN U JANUARU NAPUŠTA LIVERPUL!

Autor: sport.blic.rs

Sport

26.11.2017

10:56 >> 10:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši fudbaler Crvene zvezde Marko Grujić od odlaska u Liverpul pre dva leta nije se naigrao fudbala na "Enfildu". Njegov agent Zoran Stojadinović je za "Blic" otkrio da mladi fudbaler nema više nameru da čeka, to jest da će u januaru potražiti novi klub.

Grujić nije zadovoljan statusom u Liverpulu

Stojadinović je izjavio da menadžer "Redsa" Jirgen Klop ceni kvalitete srpskog fudbalera, ali da u ovom momentu ne može da mu garantuje veću minutažu.

- Grujić već u januaru mora da ide negde na pozajmicu, u ekipu u kojoj će igrati. To mora da bude neki engleski klub, da ne bi pravio grešku kao što je to uradio Lazar Marković. Da je Lazar bio moj klijent nikad ga ne bih savetovao da napušta Englesku. Promenio je zemlju, stil fudbala, temperament, klimu, zato je njegov povratak u Liverpul bio nemoguća misija. Da se vratim na Grujića, veoma ga cene u Liverpulu i zato on nije nigde otišao, jer nisu hteli da ga puste. Ali, neophodno mu je više minuta na terenu i zato je pozajmica već u januaru najbolje rešenje za njega kako bi po povratku u Liverpul zauzeo mesto u startnoj postavi - rekao je Stojadinović.

Nedavno su ostrvski mediji preneli da novi premijerligaš Brajton želi da dovede Grujića u svoje redove, makar i na pozajmicu. To bi bilo vrlo dobro rešenje za mladog vezistu, kome je neophodno da stiče iskustvo u Premijer ligi i sakuplja minute.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading