(VIDEO) CRVENO-BELI IZ KECA U DVOJKU: Zvezda izjednačila iz penala, pa pobedila Čukarički

Autor:

Sport

26.11.2017

15:44 >> 15:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su u gostima ekipu Čukaričkog 2:1 (0:1) u derbi meču 18. kola Superlige Srbije.

RepublikaFoto: Starsport
Slavlje igrača Zvezde

Oba gola za crveno-bele postigao je Boaći u 58. minutu iz penala i 68. Jedini strelac za domaći tim bio je Mićin u 41. minutu.

Crvena zvezda je prva na tabeli sa 49 bodova, dok je Čukarički šesti sa 31.

Crvena zvezda će u narednom kolu dočekati Radnik, dok će Čukarički gostovati ekipi Mladosti u Lučanima.

Čukarički je imao šansu već u prvom minutu. Krstičić je loše reagovao, a Ovusu nije uspeo da savlada Borjana. Ovusu je imao šansu i u 11. minutu, a iako je bio sam šutirao je preko gola. Crvena zvezda se potom otvorila a Gobeljić i Donald nisu bili precizni. Najbolu šansu za Zvezdu imao je Babić u 22. minutu, koji je neometan od igrača Čukaričkog šutirao preko gola.


"Brđani" su poveli u 41. minutu. Kajević je prosledio loptu do Jovanovića, koji je centrirao, a na pravom mestu je bio Mićin za 1:0. Do kraja prvog poluvremena Zvezda je mogla da izjednači, ali Rodić nije iskoristio dve dobre šanse.
Zvezda je dobro otvorila drugo poluvremene, a u 50. i 51. minutu crveno-beli nisu pogodili mrežu, iako su Pešić i Babić bili u stopostostnim prilikama.

Domaći fudbaleri su tražili penal u 56. minutu, pošto je u šesnaestercu Zvezde oboren Mićin posle duela sa Babićem. Glavni sudija Dejan Santrač je pokazao žuti karton Mićinu. Već u narednom minutu penal za Zvezdu. Pešić je pao u šesnaestercu Čukaričkog posle duela sa Jovanovićem, a Santrač je ovog puta pokazao na penal.

Usledili su žestoki protesti igrača Čukaričkog, a Santrač nije želeo da promeni svoju odluku. Boaći je bio precizan sa 11 metara. 


Zvezda je nastavila sa napadima, a Boaći se u 68. minutu dobro snašao i doneo je prednost gostujućem timu. Do kraja utakmice nije bilo promene rezultata iako su oba tima imala po nekoliko velikih šansi.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading