(VIDEO) PARTIZAN SE SAPLEO U HUMSKOJ: Spartak odneo bod iz Beograda

Autor:

Sport

26.11.2017

17:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Partizana i Spartaka igrali su 1:1 (0:0) u meču 18. kola Superlige Srbije.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Partizana nisu uspeli da pobede Spartak

Partizan je poveo u 48. minutu golom Tošića, a bod Spartaku je doneo Nikolić u 72. minutu.

Spartak je dobro otvorio utakmicu i već u 2. minutu imao šansu. Kerkez je odlično šutirao, a Stojković je bio siguran. Gosti su nastavili sa dobrom igrom, a Hajdin je nekoliko puta pripretio golmanu Partizanu. Spartak je u 28. minutu pripretio Partizanu preko Savkovića. Šimura je imao dobru priliku u 33. minutu, a šutirao je preko gola. Velika prilika za Spartak u 38. minutu, Stojković je zaustavio udarac Ivanovića. Nova fantastična prilika za goste u 44. minutu, a Stojković je neverovatnom odbranom zaustavio udarac Savkovića.

Partizan je poveo u 48. minutu golom Zorana Tošića. On je centrirao Đuričkoviću, koji je skočio pred golom Spartaka. Đuričković nije zakačio loptu, koja je na kraju završila u mreži. Spartak je posle primljenog gola nastavio sa napadima, a crno-belima su pretili Ivanović, Hajdin i Čečarić. Partizan je imao šansu da povede 2:0 u 68. minutu preko Đuričkovića, koji mrtvog ugla i ubacio je pred gotovo prazan gol Spartaka ali akciju nije ispratio Solomon pa je opasnost otklonjena. Spartak je izjednačio u 73. minutu preko Nikolića.

Do kraja utakmice nije bilo promene rezultata, a u samom finišu meča umalo nije došlo do tuče između igrača dva tima. Koškanje je nastavljeno i po završetku meča.

Partizan je drugi na tabeli sa 43 boda, dok je Spartak treći sa 33. Prvoplasirana Crvena zvezda, koja je pobedila Čukarički 2:1, je prva sa 49 bodova.

 

Crno-beli će u narednom kolu gostovati ekipi Voždovca, dok će Spartak dočekati Javor.

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading