Partizan ima MNOGO TEŽI raspored, koja će razlika biti pred derbi?

Autor: Sportske/Republika

Sport

26.11.2017

18:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda je posle večerašnjih mečeva 18. kola pobegla za još dva boda Partizanu, pa je prilika da pogledamo kakav je raspored do kraja jesenjeg dela sezone, odnosno do narednog ''večitog debija''.

RepublikaFoto: Starsport
Donald i Tavamba u duelu

Lider domaćeg šampionata Crvena zvezda je od večeras na velikih ''plus šest'' u odnosu na Partizan, a do kraja prvog dela sezone ostala su još četiri kola, pa je jesenji prvak već na vidiku, iako ćemo u poslednjem kolu gledati duel dve prvoplasirane ekipe na stadionu u Humskoj.

Naime, Zvezda nema samo ovih šest bodova prednosti, već i mnogo lakši raspored u sledeća tri kola, pre ''večitog derbija'', pa ujedno i priliku da u tom periodu ''overi'' jesenji tron.

Crveno-beli u sledećem kolu, koje je na programu već u sredu, dočekuju ekipu surduličkog Radnika, a onda narednog vikenda gostuju ekipi Bačke. Potom dočekuju poslednjeplasirani Borac, a onda gostuju najvećem rivalu na zatvaranju prvog dela sezone, 13. decembra.

I dok Zvezda do derbija igra samo sa ekipama iz donjeg dela tabele, Partizan će imati mnogo veća iskušenja. Sledeće je već u sredu kada crno-beli gostuju Voždovcu koji je, podsetimo, u Humskoj ove sezone savladao Partizan sa 3:1.

Zatim sledi još jedan derbi protiv Vojvodine u Humskoj, a onda gostovanje Napretku u Kruševcu, gde je ove sezone Crvena zvezda doživela jedini poraz.

Prema tome, teško je očekivati da bi Partizan mogao do derbija da smanji ovaj bodovni zaostatak za Zvezdom, pre bi moglo da se očekuje suprotno, ali možda nam naredna tri kola donesu i neka nova iznenađenja...

U prilogu je kompletan raspored do kraja prvog dela sezone, pa vam pružamo priliku da i vi iznesete svoje prognoze o razlici između Zvezde i Partizana pred odlazak na zimsku pauzu.

19.KOLO, 29.11.2017
CRVENA ZVEZDA - RADNIK
VOŽDOVAC - PARTIZAN

20.KOLO, 03.12.2017
PARTIZAN - VOJVODINA
OFK BAČKA - CRVENA ZVEZDA

21.KOLO, 09.12.2017
CRVENA ZVEZDA - BORAC
NAPREDAK - PARTIZAN

22.KOLO, 13.12.2017
PARTIZAN - CRVENA ZVEZDA

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading