Lalatović: U Lučanima bolji rezultat za psihički stabilniju ekipu

Autor:

Sport

28.11.2017

14:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čukarički u sredu igra protiv Mladosti u Lučanima, a šef stručnog štaba brđana ekipe Nenad Lalatović pred taj susret kaže da su podjednake šanse za pobedu i da će do povoljnog rezultata doći psihički stabilniji i manje umoran tim.

RepublikaFoto: Tanjug
Nenad Lalatović

- Imali smo malo vremena da se spremimo za tu utakmicu. Dosta smo se ispraznili protiv Zvezde u pokušaju da napravimo dobar rezultat. Nismo u tome uspeli i evo posle dva dana igramo sa Lučanima koji imaju možda jedan od najiskusnijih timova u ligi sa odličnim trenerom Neškom Milovanovićem.
On je prekaljeni supreligaški trener kog ja jako cenim kao stručnjaka. Teško gostovanje za nas - rekao je Lalatović.

Utakmica 19. kola Mladost - Čukarički igra se u sredu 29. novembra od 17 časova.


- Mi znamo da oni nemaju zadnje dve-tri utakmice pobedu i daće sve od sebe da prekinu tu seriju, a mi moramo dati sve od sebe da nastavimo ove naše dobre igre i serije rezultata - pojasnio je šef Čukaričkog.

Kako je dodao, nema bolje ekipe, a pobediće ona koja bude bila manje umorna i psihički stabilnija i spremnija.
RepublikaFoto: Promo foto
Nenad Lalatović

Upitan da li je tim Čukaričkog posle poraza od Zvezde uzdrman na psihičkom planu, Lalatović je rekao da nema potrebe, jer su fenomenalno odigrali.

- Smatram da smo u svemu tome mi pobednici, odigrali su fenomenalno. Rekao sam igračima da je Zvezda izvela najjači mogući sastav protiv Čukaričkog, što je pokazatelj da su se pribojavali naše ekipe, a razlog su dobre partije mojih igrača. Rekao sam im i da su u 90 minuta pokazali da su ravnopravan protivnik. Ako je Zvezda i bolja u nekim segmentima to je vrlo mala razlika i to za strance. Ovako smo egal i jako sam ponosan na svoj tim i klub za koji radim.

Lalatović je na kraju rekao da je sad najbitnije da ekipa u Lučanima pokuša da se pokaže u što boljem svetlu "da bi se još više digli i da pokušamo da napravimo povoljan rezultat".

19. kolo Superlige Srbije
13 sati - Zemun - Rad
16 časova - Voždovac - Partizan
17 časova -  Mladost - Čukarički 
17 časova - Napredak - Bačka
17 časova - Radnički - Mačva
17 časova -  Spartak - Javor
17 časova - Vojvodina - Borac

18 časova -  Crvena zvezda - Radnik

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading