Sujeta puno košta: RONALDO TRAŽI VEĆI UGOVOR ZBOG MESIJA!

Autor:

Sport

28.11.2017

15:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mesi je dobio novi ugovor u Barseloni, ali kakve to veze ima sa statusom Kristijana Ronalda u Real Madridu? Samo na prvi pogled nikakve...

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ronaldo neće da dozvoli da ga Mesi pretekne

Agent Portugalca Žorž Mendeš insistira na razgovorima o novom ugovoru za Kristijana Ronalda, ali u Realu ne žele ni da čuju za takvu opciju. Oni će poštovati dogovoreno do 2021. kada će se verovatno Portugalac oprostiti od "kraljevskog kluba", ili otići u MLS.

Problem je Mesijev ugovor, odnosno to što je Argentinac plaćen po novom ugovoru više od Ronalda.. Prema novom, potpisanom pre par dana, Argentinac zarađuje oko pola miliona evra više mesečno od Ronalda. Tačnije, Mesi je potpisao osnovni ugovor za oko 520 000 evra nedeljno, što je više od 100 000 u odnosu na Ronalda.

Kada to prevedete u godišnji ugovor, disparitet je vidan, oko pet miliona, da ne pominjemo ogroman novac koji je Mesi dobio na ruke za potpisivanje ugovora.

Pričamo o neto novcu, Ronaldo zarađuje blizu 21 milion godišnje, on insistira da se izjednači sa Argentincem, ali kako rekosmo, Real nema nameru da to učini.

Ronaldo trenutno nema gde da ode, njegovo obeštećenje je svima previsoko, osim PSŽ-u, ali je pitanje koliko će "Sveci" i dalje da se razbacuju parama, pogotovo što ih UEFA pritiska zbog finansijskog fer-pleja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading