Partizan stiže na krov, Voždovac objavio cene karata

Autor:

Sport

28.11.2017

15:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vanredno 19. kolo Super lige igra se sutra, a u jednom od derbija Voždovac će dočekati ekipu Partizana. Klub sa "krova" objavio je cene karata za ovaj meč i prodajna mesta za sve zainteresovane navijače.

RepublikaFoto: Starsport
Voždovac je letos slavio u Humskoj

U sredu 29.11. u 16:00 na „krov“ dolazi gradski rival Partizan i navijači će moći da vide još jedan beogradski klasik. Crno-beli će sigurno biti dodatno motivisani da isprave kiks iz prvog dela sezone kada su izabranici Ilije Stolice slavili u Humskoj rezultatom 3:1.

Partizan je nakon pobede nad Jang bojsom prošlog četvrtka remizirao u prvenstvu sa Spartakom 1:1.

Kapacitet stadiona prema preporuci MUP Republike Srbije za ovaj meč će biti 1500 mesta.

Obezbeđene su karte i za najvatrenije pristalice oba tabora, po 350 karata biće podeljeno i navijačima Partiana i navijačima FK Voždovac.

Prodaja karata će se vršiti isključivo u sredu 29.11.2017. od 10:00 do 16:00, na biletarnici Stadiona, a do biletarnice se može doći iz ulice Dimitrija Marinkovića. Karte se neće prodavati na prodajnom mestu Tiketlajna u Tržnom centru stadion!

Jedno lice može kupiti četiri ulaznice, a neophodno je da kod sebe ima lični dokument sa fotografijom. Cena karte je 500 dinara, a u prodaji će biti karte za zapadnu tribinu i ukupno je pušteno 800 karata u prodaju.

Sezonske karte za utakmicu Voždovac – Partizan će takođe važiti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading