Gatuzo precrtao Kalinića? Kurtone je igrač kakav nam treba!

Autor: I. V.

Sport

28.11.2017

20:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đenaro Gatuzo je predstavljen kao trener Milana. Na konferenciji za štampu uz prisutnost sportskog direktora Masimiliana Mirabelija. Novi trener i bivši igrač Milana govorio je o strategiji, formaciji, januarskom prelaznom roku i situaciji oko napadača.

RepublikaFoto: instagram.com/gennarogattuso8
Za Gatuza teren je bojno polje

- Jako puno gledam kako igrači treniraju, a Kutrone je već startovao u nekoliko utakmica. On je jedan od onih koji nikad ne odustaju, ima sjajnu strast za fudbal i treba nam više ljudi s takvim mentalitetom u našoj ekipi - ispalio je Gatuzo ne spomenuvši Kalinića.

Da li to znači da je Kalinić otpisan pokazaće vreme.

- Volim svoj posao i radim ga strastveno, a trenirati ovakav klub je privilegija. Ova ekipa može puno više, moramo postati tim, moramo izaći na travnjak kao momčad. Moramo dokazati da možemo biti ujedinjena ekipa. Treba nam duh bojnog bolja, a sad zaboravljam stanje na tabeli, uzimam sve dan po dan, a utakmica protiv Beneventa za nas će biti kao finale Svetskog prvenstva - poručio je Gatusso.

Dodao je i kako Bonuć ostaje kapetan Milana i da ekipa počinje od nule. Njegov pristup biće ratnički, baš onakav kakav je bio i u igračkim danima, a istakao je važnost nošenja Milanovog dresa i važnost dobre igre u svim takmičenjima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading