Nejmarov otac: Prelazak u Real nemoguć

Autor:

Sport

29.11.2017

12:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovih dana je pojačana spekulacija da bi najskuplji igrač svih vremena i nekadašnja vedeta Barselone Nejmar mogao da pređe u Real Madrid. Ipak, igračev agent i otac to odlučno demantuje.

RepublikaFoto: instagram.com/neymarjr
Nejmar

Nejmar je ovog leta oborio transfer rekord prelaskom iz Barselone u PSŽ za 222 miliona evra. Sjajno je startovao u novom klubu, postigavši 14 golova na 15 mečeva, ali to nije sprečilo glasine po kojima bi uskoro mogao da se vrati u La Ligu. Ali ne u redove Barselone već kod najljućeg rivala madridskog Reala.

- Danas ne razmišljamo o tome. Odgovorati na tako nešto bila bi podgrevanje nemoguće ideje. Nejmar ima dug ugovor i još bar pet, šest godina neće se voditi nikakvi pregovori - rezolutan je Nejmar senior, inače i agent Brazilca.

Doduše, slična priča iz istih usta se pričala i oko mogućeg prelaska iz Barselone do pre samo godinu dana, tako da i ovu izjavu treba uzeti sa izvesnom dozom rezerve.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading