Grujić odlazi iz Liverpula, a pred sobom ima sjajne opcije

Autor:

Sport

29.11.2017

15:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Lierpula, i bivši igrač Crvene Zvezde, Marko Grujić, najverovatnije će ove zime promeniti sredinu, odnosno otići negde na pozajmicu, kako bi stekao neophodne minute i iskustvo i nametnuo se menadžeru Jirgenu Klopu.

Marko Grujić ima nekoliko opcija

Hadersfild igra neočekivano dobro ove sezone, nalaze se na solidnom 11. mestu, i mada ih samo pet bodova deli od linije za opstanak, čini se da tako nešto u ovom momentu ne dolazi u pitanje.

Grujić bi se sasvim sigurno snašao u ratničkoj postavi Hadersfilda, a prednost ove opcije je što bi bio na oku menadžeru Klopu, i skautima Liverpula, pa bi svojim igrama mogao lako da zasluži povratak u Liverpul.

U samom timu, verovatno bi igrao u paru sa najboljim igračem Hadersfilda, Aronom Mojom, od kojeg bi sigurno imao dosta toga da nauči.

Votford je takođe jedna od opcija koju Grujić ne bi odbio, a prednost je svakako način igre i formacija koju ovaj klub forsira ove sezone.

Naime, Votford svoje utakmice igra sa čak tri centralna vezna igrača, pa se često u postavi zajedno nalaze, Ričarlison, Hjudžs i Kleverli.

Marko Grujić bi u takvoj konstelaciji snaga lako mogao da nađe svoje mesto pod suncem, i da pokaže sve što zna, u timu koji ove sezone zaista igra sjajno.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Jokanović želi Grujića u svojim redovima

Fulam kod našeg Slaviše Jokanovića, bi verovatno bio sjajan izbor i za mladog fudbalera, i za sjajnog trenera.

Ovaj klub se nalazi na 12. poziciji u Čempionšipu, i posle nešto sporijeg starta, sada se nalazi samo šest bodova ispod crte, koja vodi u borbu za ulazak u Premijer ligu.

Sigurno je da će Fulam morati da se pojača u ovom prelaznom roku, dosta toga je u Jokanovićevim rukama, pošto je nakon promena u klubu dosta toga oko transfera sada prepušteno njemu, a Grujić je sasvim sigurno igrač koga bi Jokanović voleo da vidi u svom timu.

Imajući u vidu istoriju transfera naših igrača, nikako ne smemo otpisati odlazak u Benfiku.

Portugalci se redovno bore za titulu u svojoj zemlji, ali nismo sigurni koliko bi se Grujiću u ovom trenutku svideo odlazak van Engleske, daleko od očiju Jirgena Klopa.

Naravno, ukoliko mu se budu garantovali minuti, ništa nije nemoguće, ali je za sada ovo najmanje realna opcija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading