(VIDEO) TOŠIĆ DONEO POBEDU PARTIZANU: Greške sudija, promašeni penal crno-belih i isključenje kapitena Voždovca obeležili derbi

Autor:

Sport

29.11.2017

16:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Partizana pobedili su u gostima ekipu Voždovca 1:0 (1:0) u meču 19. kola Superlige Srbije.

RepublikaFoto: Starsport
Slavlje fudbalera Partizana

Jedini gol na utakmici postigao je Tošić u 26. minutu. Partizan u 81. minutu nije iskoristio penal, pošto je golman Voždovca zaustavio udarac Jevtovića sa bele tačke.

 

Voždovac je meč završio sa fudbalerom manje, pošto je u 85. minutu isključen Pavlović zbog prigovora sudiji.

Partizan je drugi na tabeli sa 46 bodova, dok je Voždovac četvrti sa 32. Crno-beli će u narednom kolu na svom terenu igrati sa Vojvodinom, dok će Voždovac gostovati Javoru.

Partizan je krenuo agresivnije, a prvu šansu imao je Tošić u 8. minutu. On je šutirao preko prečke. Posle perioda nešto mirnije igre, Partizan je poveo u 26. minutu. Tavamba je prosledio loptu do Tošića koji je pogodio mrežu domaćeg tima. 

RepublikaFoto: Starsport



Partizan je nastavio sa napadima, a crno-beli su od 32. do 34. minuta dva puta oštećeni. Prvo je Ožegoviću sviran nepostojeći ofsajd, a potom je poništen regularan gol Tavambi. Domaći su imali šansu u 35. minutu, ali je Stojković zaustavio udarac Gligorijevića. Prvu priliku u drugom poluvremenu imali su domaći, a Duronjić nije iskoristio dobru šansu, pošto je ponovo intervenisao Stojković.


Kapiten Partizana Saša Ilić ušao je u 72. minutu i na taj način odigrao je 402. prvenstveni meč za crno-bele.

U 79. minutu penal za Partizan. Filipović je hteo da vrati loptu Popoviću, a loptu je ukrao Tavamba. Golman Voždovca je oborio Kamerunca, a sudija je pokazao na belu tačku. Jevtović je šutirao, a golman Voždovca je zaustavio njegov udarac. Voždovac je u 85. minutu ostao sa fudbalerom manje, pošto je isključen Miloš Pavlović. Do kraja utakmice nije bilo promene rezultata.

RepublikaFoto: Starsport

 

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading