RONALDO PORUČIO PEREZU; Dreši kesu i dovedi ove igrače

Autor: I. V.

Sport

29.11.2017

18:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristijano Ronaldo želi tri pojačanja kako bi se popravila trenutna situacija u Realu iz Madrida.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kristijano Ronaldo traži pojačanja od kluba

Diario Gol tvrdi kako je Ronaldo naredio Florentinu Perezu da odreši kesu i dovede sledeće igrače.

Prvo ime na listi je ime njegovog naslednika u reprezentaciji Portugala, 20-godišnjeg Gonsala Guedesa, koji je debitovao za Portugal sa samo 18 godina, prvi nakon Ronalda kojem je to pošlo za rukom.

Proizvod Benfikine omladinske škole na veliku scenu stupio je pre godinu dana kad je PSŽ iskeširao 30 miliona evra za njega. On se nije nametnuo i letos je pozajmljen Valensiji u kojoj je ponovno procvetao. Guedes je postigao tri gola i pet put je asistirao.

Drugo ime je štoper PSŽ-a Markinjos za kog mnogi smatraju da će kroz nekoliko godina biti najbolji štoper sveta. Pre četiri godine stigao je iz Rome za tada astronomskih 32 miliiona evra, a ovaj transfer, dođe li do njega, biće dvostruko veći.

Treći je golman Atletiko Bilbaa Kepa Arizabalaga. Kepi ovo leto istječe ugovor pa ne bi koštao ništa ili vrlo malo ako bi došao u januaru. Kepa je jedan od najperspektivnijih golmana sveta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading