KRSTAJIĆ: Spustimo loptu na zemlju i uradimo sve što je potrebno kako bi spremno otišli u Rusiju

Autor:

Sport

01.12.2017

17:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vršilac dužnosti selektora fudbaske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić izjavio je da "orlovi" mogu da budu zadovoljni grupom na Svetskom prvenstvu u Rusiji.

RepublikaFoto: fss.rs
Krstajić zadovoljan žrebom

Srbija će igrati u Grupi E na Svetskom prvenstvu sa Brazilom, Švajcarskom i Kostarikom.

- Za srpski fudbal je prvo velika privilegija da se nalazi u ovako odabranom društvu, među 32 najbolje selekcije sveta. Da li sam zadovoljan grupom? U završnici najvećeg planetarnog takmičenja nema loših reprezentacija, a sve selekcije koje su ostvarile plasman doći će u Rusiju da izraženim ambicijama. Tako i Srbija. Mislim da možemo biti zadovoljni grupom - rekao je Krstajić i nastavio:

- Brazil je uvek favorit, ne samo u grupi nego i za osvajanje titule prvaka sveta, a respekt zaslužuju i Kostarika, odnosno Švajcarska. Na ovakvim turnirima prva utakmica je od velike važnosti, tako i mi gledamo na duel sa Kostarikom. Želimo prvo da se dobro pripremimo, da imamo atmosferu u i oko reprezentacije koja će nam pomoći da ostvarimo svoje želje. I ne treba nam sada euforija, spustimo loptu na zemlju i uradimo sve što je potrebno kako bi spremno otišli u Rusiju i na pravi način predstavljali Srbiju.

SP će biti održano od 14. juna do 15. jula sledeće godine u Rusiji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading