TRENERI VEČITIH O GRUPI NA SP: MILOJEVIĆ: Sve zavisi od nas; ĐUKIĆ: Možemo daleko da doguramo

Autor:

Sport

02.12.2017

10:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbija će na Svetskom prvenstvu u Rusiji igrati u grupi sa Kostarikom, Švajcarskom i Brazil. Trener Crvene zvezde Vladan Milojević poručuje da grupa nije laka, a oprezan je i njegov kolega na klupi Partizana Mirosav Đukić

RepublikaFoto: crvenazvezdafk.com
Vladan MIlojević

- Grupa nije laka, ne bi trebalo tako da gledamo. Bilo je dosta primera kada smo kažnjeni što smo unapred mislili da smo dobili utakmicu. Ako se dobro psihološki budemo spremali, a kvalitet sigurno imamo, neće biti problema. Sve zavisi od nas. Živimo na takvom podneblju da već razmišljamo o Nemcima. Ne treba da računamo da smo već prošli grupu - rekao je Milojević za "Sportski žurnal".

RepublikaFoto: Starsport
Miroslav Đukić

Miroslav Đukić kaže da je Brazil favorit dok će biti borba za drugo mesto. 

- Brazil je sigurno favorit, za drugo mesto će se voditi velika borba. Švajcarska i Kostarika su, naizgled, lakši protivnici, ali zaslužuju maksimalno poštovanje. Na Mundijalu nema malih reprezentacija. Imamo dobru i iskusnu ekipu, siguran sam da će momci svakom meču da priđu ozbiljno i donesu nam mnogo radosti. Nemamo pritisak, pa ako uđemo u te utakmice mirno i bez tenzije možemo daleko da doguramo - istakao je trener Partizana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading