(VIDEO) NIKO NIJE NEPOBEDIV: Maleni Strazbur srušio PSŽ!

Autor:

Sport

02.12.2017

18:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dobili smo najveće iznenađenje ove kampanje francuskog šampionata! U okviru 16. kola prvenstva Lige 1 Strazbur je na svom terenu herojskom igrom srušio Pariz Sen Žermen rezultatom 2:1.

RepublikaFoto: twitter.com/PSG Officiel
Strazbur hrabro igrao i ostvario pobedu protiv Parižana

Ovo je bio tek prvi poraz za PSŽ posle 13 ostvarenih pobeda uz samo dva remija i impresivnu gol-razliku od 47:10.

Sve vreme su igrači iz Pariza napadali i ugrožavali gol Strazbura, ali protiv odbrane domaćih nisu uspeli da se proslave, kao na prethodnim mečevima.

Strazbur je poveo u 13. minutu preko Da Koste, ali kada su "Sveci" u 42.minutu stigli do izjednačenja svi su već videli totalni preokret i novu trojku na kontu prebogatih Parižana.

Ipak, Stefan Bahoken nije tako mislio, pa je u 65. minutu vratio vođstvo na stranu domaćih za pravu erupciju oduševljenja na tribinama.

Povijala se odbrana domaćina, koji trenutno zauzimaju 14. poziciju na tabeli, pred napadima Nejmara, Di Marije i kompanije, ali nije kapitulirala do kraja!

PSŽ je ostao siguran na prvoj poziciji u prvenstvu, ali su sada pokazali igrači Strazbura da recept za Parižane očigledno postoji i da nema nepobedivih u fudbalu.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading