(VIDEO) Topovi bez municije: MURINJO I JUNAJTED UTIŠALI "EMIRATE"

Sport

02.12.2017

19:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gde Murinjo vidi Vengera, obavezno ga pobedi! Portugalski stručnjak ni protiv jednog trenera nema tako dobar skor kao protiv iskusnog Francuza, a saldo je večeras dodatno popravio pošto je njegov Junajted slavio na "Emiratima" rezultatom 1:3.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Junajted sjajan protiv Arsenala

Meč 15. kola između Arsenala i Mančester junajteda ponudio je ljubiteljima fudbala baš sve - golove, prilike, kartone, startove i sjajnu atmosferu na tribinama.

U borbi otvorenog garda pobedu nosi Mančester, koji je na krilima heroja iz senke Džesija Lingarda upisao trijumf na teškom gostovanju.

Kakav će smer imati ovaj susret moglo se naslutiti već posle prvih 11 minuta igre, kada su "Crveni đavoli" preko Valensije i Lingarda stigli do ubedljivog vođstva. Arsenal je pokušavao dugo da se oporavi od početnog šoka, a kako se bližio kraj prvog dela imali su sve veći broj prilika.

Malo je De Hea, a malo prečka pomogla Murinjovom timu da sa neokrnjenom prednošću ode na veliki odmor i mirno dočeka nastavak.

Ipak, drame nije falilo posle pauze. Prvo je Lakazet u 49. minutu vratio Arsenal u igru, a nedugo nakon toga su "Tobdžije" propustile šansu kakva se ne promašuje kada je David de Hea u dva navrata sjajno osujetio domaćina da poravna rezultat.

Kada izjednačenja nije bilo stigla je kazna. Pogba je sjajno izbacio iz igre Monreala i kao na tacni poslužio Lingarda koji svojim drugim pogotkom postavlja, ispostaviće se konačnih, 1:3.

Do kraja je Pogba dobio isključenje u 74. minutu zbog pogibeljnog starta, ali Arsenal nije uspeo ništa bitnije da napravi do kraja susreta.

Mančester je pobedom održao korak iza prvoplasiranog Sitija, dok je Arsenal pao na petu poziciju posle ovog kola.

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading