Analiza suđenja: Bio je penal za Zvezdu ali i za Partizan

Autor:

Sport

04.12.2017

19:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sekretar Sudijske komisije FSS Igor Radojčić smatra da je Partizan oštećen za penal protiv Vojvodine u derbiju 20. kola Superlige Srbije.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Partizana i Vojvodine

Partizan i Vojvodina su remizirali 1:1 u Humskoj u nedelju, a crno-belima nije dosuđen jedanaesterac pri vođstvu 1:0, nakon starta Marka Vukasovića nad Nemanjom G. Miletićem u kaznenom prostoru Novosađana.

- Svi govore o "remplovanju", ali ovo nije remplovanje. Igrač Vojvodine ide direktno na igrača Partizana da zaustavi ovaj napad. Ovo je prekršaj za kazneni udarac - rekao je Radojčić u emisiji "Pregled kola" na "TV Arenasport". 

 
RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Zvezde u Bačkoj

On smatra i da Bačka nije oštećena protiv Crvene zvezde (2:2), neposredno pre gola Ričmonda Boačija za izjednačenje na 1:1. U duelu su bili igrač Zvezde Milić i golman Bačke Lučić. 

- Milić stavlja nogu ispred golmana Bačke, ne ide na njega, zaustavlja se i pada preko golmana. Nema prekršaja ni golmana, koji je prvi stigao do lopte i izbio je, ni igrača koji je posle pao preko njega. Ovaj start je potpuno čist - istakao je Radojčić. 

On je istakao i da ostale sumnjive situacije u ova dva meča nisu pogrešno rešene od strane sudija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading