CRNO-BELI DOBILI POJAČANJE: Ktitor ponovo uz Partizan

Autor:

Sport

05.12.2017

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalski klub Partizan potpisao je sponzorski ugovor sa kompanijom Ktitor, saopštili su crno-beli.

RepublikaFoto: Partizan.rs/Miroslav Todorović
Iliev, Vujović, Milosavljević i Vazura

Generalni direktor Partizana Miloš Vazura stavio je potpis na ugovor sa kompanijom "Ktitor" koju je umesto osnivača Milije Milosavljevića predstavljao njegov sin Dušan.

- FK Partizan je od danas jači za novog-starog sponzora kompaniju Ktitor, jednu od vodećih kompanija na tržištu po obimu proizvodnje nameštaja, projektovanju i opremanju kancelarijskog prostora. Od prvog dana svog poslovanja, skoro punih 30 godina, prisutni su u FK Partizan i rasli su i razvijali se uz njega.

RepublikaFoto: Partizan.rs/Miroslav Todorović

Ovoga puta, umesto osnivača Milije Milosavljevića, kao predstavnik kompanije Ktitor i njeno ovlašćeno lice, ugovor je potpisao njegov sin Dušan Milosavljević koji je preuzeo upravljanje kompanijom sa svojom sestrom Milicom. Koliko je veza između Partizana i porodice Milosavljević jaka pokazuju i ove fotografije iz Lige šampiona 2003. godine gde je tada, kao dete, Dušan Mihajlović bio prisutan na terenu protiv madridskog Reala.

Foto: Partizan.rs/Miroslav Todorović

U kancelariji na stadionu generalni direktor FK Partizan Miloš Vazura, direktor marketinga Predrag Vujović i sportski direktor Ivica Iliev potpisali su ugovor i u porodičnoj atmosferi razmenili poklone sa Dušanom Milosavljevićem i porazgovarali o budućim zajedničkim planovima - navodi se u saopštenju Partizana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading