Filip Stojković bez dileme: PUNA MARAKANA PROGUTAĆE KELN!

Sport

06.12.2017

06:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Možemo, moramo i hoćemo! Na ovaj način bodre fudbaleri Crvene zvezde jedni druge u svlačionici i na treninzima pred sutrašnji, istorijski duel sa Kelnom na Marakani u 6. kolu H grupe Lige Evrope (21.05, RTS 1), otkriva Filip Stojković za Srpski telegraf.

RepublikaFoto: Starsport
Stojković siguran u dobar ishod protiv Kelna

Desni bek crveno-belih raspoložen je i optimističan, pogotovo što su njegovi saigrači oporavljeni i spremni da pobedom ili čak i bodom obezbede nokaut fazu prestižnog takmičenja, prvi put još od davne 1992. godine.

- Bodrimo se konstantno, a atmosfera je sjajna. Zaista ne vidim razlog da ne prođemo dalje, pa pobedili smo ih i na njihovom terenu. Svi su zdravi, raspoloženi - kaže Stojković.

25 godina crveno-beli čekaju da prezime u Evropi

Keln je ove sezone odigrao mnoštvo očajnih utakmica kako u Evropi, tako i u Bundesligi, trener Peter Šteger je smenjen, novac od plasmana u nokaut fazu im je, po sopstvenom priznanju, preko potreban. Ipak, to Stojkovića ne dotiče.

- Njihovi problemi nisu naši problemi. Trener nam uvek govori da protiv svakog isto igramo i to, očigledno, daje rezultate. Daće bog da pred punom Marakanom izborimo nokaut fazu, navijači to mogu da očekuju. Nećemo prokockati ovu šansu - zaključuje Stojković.

Stojković: Daće bog da obradujemo pun stadion

Zvezda je obavestila navijače da dođu što ranije na Marakanu kako bi se izbegle gužve koje su na prethodnim mečevima Lige Evrope pravile velike probleme. Kapije će biti otvorene od 18 sati, a zatvoriće se pola sata pre početka meča.

Grupa H

ČETVRTAK

Crvena zvezda - Keln 21.05

Arsenal - BATE 21.05

1. Arsenal  5 3 1 1 8:4 10

2. Crvena zvezda 5 1 3 1 2:2 6 

3. Keln 5 2  3 7:7 6

4. BATE 5 1 2 2 6:10 5

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading