Crno-beli dobijaju dodatnu zaradu i TO OD NEKADAŠNJEG BUNTOVNIKA!

Autor: Večernje novosti

Sport

05.12.2017

20:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji igrač Partizana Sedrik Gogua moraće da plati klubu iz Humske 600.000 evra po odluci FIFA, zato što je i pored važećeg ugovora sa crno-belima dogovorio prelazak u letonsku Rigu. Ovo je za "Večernje novosti" potvrdio i generalni direktor Partizana Miloš Vazura.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Vazura poručio Gogui da sa klubom niko ne može da se igra

- Ovo je jasna poruka svim igračima da samovolja ne prolazi i da ne mogu da se igraju sa klubovima i odlaze kada oni to požele bez obzira na važeći ugovor - izjavio je Vazura.

Podsetimo, Gogua je pre skoro dve godine prešao u Partizan iz Finske, najavljen je kao veliko pojačanje i u prvim utakmicama je to i potvrdio, pogotovo u debitantskom derbiju protiv Crvene zvezde, kada je postigao jedini gol za crno-bele u porazu od 2:1.

Međutim, nakon dobrog starta u crno-belom dresu Gogua je sve više bio sklon kiksevima kako je vreme odmicalo, da bi pri kraju mandata čak i bio privođen u policiju zbog vožnje u alkoholisanom stanju.

Klub ga je onda suspendovao novčano i udaljio iz prvog tima. Štoper iz Obale Slonovače je zatim spakovao stvari i napustio Beograd, nakon toga je trenirao sa kijevskim Dinamom, pa u Letoniji, ali nije imao prava da nastupa za drugi klub.

Kada je to ipak rešio da uradi i sklopi dogovor sa drugim timom i pored manjka papira, Partizan se žalio FIFA i dobio slučaj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading