ĐUKIĆ: Nećemo kalkulisati, idemo na pobedu

Autor:

Sport

06.12.2017

08:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Partizana krenuli su put Ukrajine gde ih očekuje poslednja utakmica grupne faze protiv Dinama iz Kijeva. Ekipa Miroslava Đukića je već obezbedila plasman u narednu fazu takmičenja, i sada je samo pitanje koja od dve ekipe će završiti na prvom a koja na drugom mestu.

RepublikaFoto: ST/R.BIBIĆ
Fudbaleri Partizana

- Idemo na pobedu, na tri boda, na prvo mesto. Ako trijumfujemo, imaćemo privilegije na žrebu, finansijsku dobit... Hoćemo da igramo fudbal, odmorili smo se od Vojvodine. Ovo su prelepe utakmice, svi žele da učestvuju u njima - poručio je pred polazak na put trener Đukić.

On je poručio da će izvesti na teren najjači mogući tim, mada je neizvesno da li će u njemu biti Zoran Tošić, iako je krenuo na put za Ukrajinu.

- Tošić oseća bolove u listu, još ćemo videti da li će igrati. Nećemo gledati da čuvamo igrače, jer i u svakoj sledećoj utakmici mogu da dobiju kartone, pošto se brišu tek u polufinalu. Nećemo kalkulisati. Idemo da napadnemo, nećemo se braniti - podvukao je Đukić.

Šef struke srpskog prvaka nije želeo da otkrije u kojoj će formaciji igrati crno-beli.

- Pokazali smo da možemo da igramo u obe formacije, što nas čini boljim. Sve nas boli poraz od Dinama u Beogradu, doneo nam je nemir. Sada želimo da im vratimo u Kijevu - rekao je Đukić.

On je dodao da je igrače pred put vodio na zajednički ručak.

- Vodio sam igrače na ručak, ali nisam držao nikakav govor. To je za dobru sezonu, za vrhunski odnos prema radu, klubu. Nedostaju nam još tri utakmice da sve kompletiramo. Ako ih odradimo kako treba, biće odlično - podvukao je Miroslav Đukić.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading