(VIDEO) Đukić: IMAMO OBAVEZU DA IDEMO NA POBEDU!

Autor:

Sport

06.12.2017

17:10 >> 17:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Delegacija Partizana sletela je tokom dana u ukrajinsku prestonicu, gde će sutra od 19 časova odmeriti snage sa Dinamom u borbi za prvo mesto grupe B Lige Evrope. Na konferenciji u Kijevu trener Miroslav Đukić najavio je otvorenu, igru na pobedu, pošto to nalaže tradicija crno-belih.

RepublikaFoto: ST/R.BIBIĆ
Delegacija Partizana u Kijevu

Šef struke crno-belih upoznao je najpre prisutne novinare sa zdravstvenim biltenom unutar njegovog tima.

- Everton je u sastavu, dobio je udarac u koleno, ali spreman je da igra. Tošić je doživeo lakšu povredu, a do početka susreta ćemo još proceniti da li će i on biti u startnoj postavi. Osetio je manje probleme u listu na poslednje dve utakmice, zato smo ga izveli na prošloj protiv Vojvodine. Postoji mogućnost da malo kombinujem tim, ali u svakom slucčaju mi ćemo pokušati da pobedimo. Partizan ima obavezu da ide na trijumf i osvoji prvo mesto.

Đukić je i pored nekih kikseva u domaćem šampionatu izjavio da ova j tim nije rekao poslednju reč, kao i da će oni napredovati kako sezona bude još odmicala.

- Zadovoljan sam ekipom, napreduju stalno, ali imaju mogućnost da rastu i dalje. Imamo još tri izuzetno jaka meča do kraja sezone i želimo da je završimo na najbolji način. Što se kapitena Saše Ilića tiče on ima povređeno koleno, ne možemo da računamo na njega.

RepublikaFoto: ST/R.BIBIĆ

Defanzivni vezista Marko Jevtović kaže da se raduje meču protiv velike ekipe kakva je Dinamo, kao i da je spreman da igra čak i u odbrambenoj liniji, ukoliko okolnosti to budu nalagale.

- Igrao sam štopera na prošloj utakmici, to mi je bio prvi put. Jeste bilo malo čudno, probali smo i tu formaciju, a ako budemo igrali sa tri pozadi neće se ništa promeniti sem u začetku akcija, bilo da se branimo ili napadamo - izjavio je Jevtović.

On kaže da je Dinamo veliki klub, ali i da Partizan ima svoju računicu u Kijevu.

- Upoznati smo sa istorijom Dinama i šta predstavlja za evropski i svetski fudbal. Sutrašnja utakmica donosi susret dve prave evropske ekipe. Nikad nisam razmišljao da li ću dati gol, najvažnije je da pobedimo - zaključio je Jevtović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading