Karte za Mundijal idu kao alva: FIFA PRIMILA 1,3 MILIONA REZERVACIJA U ROKU OD 24 SATA!

Sport

06.12.2017

17:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

FIFA je od juče (05. decembra) u prodaju pustila drugi kontigent karata za Svetsko prvenstvo u fudbalu, a već za 24 sata primila je neverovatnih 1,3 miliona rezervacija za dragočeno parče ulaznica na Mundijalu u Rusiji.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Interesovanje za karte daleko premašuje sve kapacitete

Svetska kuaća fudbala je navela da je primila tačno 1.317.109 zahteva za ulaznice od navijača iz celog sveta.

Drugi krug prodaje zvanično je otpočeo juče i trajaće sve do kraja januara, a u pretprodaji neće se naći jedino ulaznice za otvaranje šampionata, kao ni za finalni meč.

U slučaju da broj traženih karata premaši raspoloživ kontigent, one će biti dodeljene žrebom, metodom slučajnog odabira. FIFA je navela i da redosled prijava neće uticati na određivanje prava na kupovinu, odnosno da je sve jedno da li je neko zahtev predao na početku ili na kraju vremena određenog za prijavu.

FIFA je takođe navela da najveći broj rezervacija, logično, dolazi iz same Rusije, dok je 34 odsto od celokupnog broja raspitivanje iz inostranstva. Navijači Argentine, Perua, Meksika, SAD, Kolumbije, Brazila, Maroka, Egipta, Kine i Poljske su među prvih deset po broju zahteva za ulaznicama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading