(FOTO) Vujadin Savić danas ima poseban razlog za slavlje, PROTIV KELNA ĆE IGRATI I ZA ĆERKICU!

Autor:

Sport

07.12.2017

15:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Defanzivac Crvene zvezde Vujadin Savić nestrpljivo iščekuje duel Lige Evrope protiv Kelna, a današnji dan posebno je radostan za njega. Saviću se baš na današnji dan, 7. decembra, rodila ćerka Andrijana.

RepublikaFoto: instagram.com/savicvujadin
Savić se nada da će posle Kelna imati dupli razlog za slavlje

On je tim povodom ostavio vrlo dirljivu i toplu objavu na "Instagramu" ovim povodom:

"Sudbina nije bila da se rodiš šestog decembra kada je tvoj deda Dušan dao čuveni gol Arsenalu, isto tako ni da se rodiš osmog decembra kada je naša Zvezda bila prvak sveta! Ali je sudbina bila da se rodiš tog sedmog decembra, na dan, kada se tvoj tata bori da pred 55 000 ljudi uđe u istoriju kluba! Ono o čemu su maštale generacije! 25 godina čekamo Zvezdino proleće, a večeras na nju miriše! Anđele moj, izabrala si svoj datum, ali sam sada shvatio da si ipak želela da mi imamo NAŠ datum! VOLIM TE LJUBAVI MOJA!"

Meč između Crvene zvezde i Kelna počinje od 21:05 na stadionu "Rajko Mitić", a sve karte za ovaj susret su već nekoliko dana unazad rasprodate.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading