VUJADIN SAVIĆ: Poljubio sam ćerku i pošao po istoriju!

Sport

09.12.2017

06:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Sada mi je jasno zašto Adrijana nije rođena ni pre, ni posle, nego baš 7. decembra. Njen rođendan tek sad neće biti isti."

RepublikaFoto: instagram.com/savicvujadin
Vujadin Savić je postao stub odbrane Crvene zvezde

Kakav dan za Vujadina Savića! Fudbaler Crvene zvezde imao je razloga za slavlje i nekoliko sati pre početka meča sa Kelnom (1:0), jer je baš 7. decembra pre četiri godine njegova izabranica Mirka Vasiljević rodila ćerku Adrijanu.

VERUJEM U ČUDA

Poslednje kolo H grupe Lige Evrope donelo je crveno-belima proleće na kontinentu prvi put posle 25 godina, a sin čuvenog Dušana Savića ubuduće će dvostruko slaviti taj datum.

- Pre nego što sam pošao na meč, poljubio sam Adrijanu i razmišljao zašto se baš tad rodila. Ko veruje da slučajnosti ne postoje, a ja verujem, jasno mu je zašto je ona izabrala taj datum, koji je sada naš datum! Moj tata je navijao da se Adrijana rodi 6. decembra, kada je on da o čuveni gol Arsenalu, ja sam želeo da to bude 8, kada je Zvezda postala prvak sveta, a sada nema srećnijeg čoveka od mene što se Mirki ostvarila tadašnja želja da se porodi baš 7. decembra - počinje priču promuklim glasom posle burne noći Vujadin za Srpski telegraf.

3 deteta imaju Vujadin i Mirka Vasiljević

S obzirom na to da je slavlje posle velike pobede u jednoj prestoničkoj kafani potrajalo do ranih jutarnjih sati, štoper tima sa Marakane tek dan posle meča je video ćerku i dvojicu sinova.

- Oni nisu baš skroz svesni značaja svega ovoga, ali ipak je radost bila neizmerna. Kad još malo Adrijana poraste, verujem da će tek onda biti ponosna na ovo što sam postigao baš na njen rođendan - kaže srećni fudbaler.

Savić: Adrijana još nije u potpunosti svesna uspeha, ali biće ponosna kad poraste

DULE ZANEMEO

Kao što je Vujadin otac za primer svojoj deci, tako je i njemu Dule. Sa Zvezdinim šalom oko vrata, na Marakani je sa suprugom Marinom pomno pratio svaki trenutak meča, a ponosni roditelji beležili su i foto-aparatom i telefonima ono što se događalo na terenu.

- Sa njima se uvek čujem odmah posle meča. Tu sreću ne mogu opisati. Mnogo su bili uzbuđeni i nervozni pre utakmice, sa razlogom, a Dule nije progovarao. Baš mu je teško bilo dok se sve nije završilo - otkriva Vujadin uz osmeh.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading